Bereikbaarheid

De Slag om Grolle vindt plaats in Groenlo. Het evenement is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto.

Met de fiets

Kom met de fiets naar Groenlo en parkeer deze in een van de aangegeven fietsenstallingen. Deze bevinden zich:

  • Aan de Winterswijkseweg bij de BMW Garage
  • Aan de Den Koem bij de EMTÉ
  • Aan de Eibergseweg op Brouwhuizen

Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer kun je het beste naar de halte ‘Busstation Groenlo’ reizen. Wat de meest optimale route vanuit jouw woonplaats is kunt u vinden op www.9292ov.nl.

Hoe kom ik snel en makkelijk bij de Slag om Grolle?
Vanuit de richting Arnhem/Apeldoorn/Zutphen/Winterswijk zal dit zijn door met de trein naar station Lichtenvoorde – Groenlo te reizen. Vanaf daar stap je over op buslijn 72 richting Neede en stap je bij halte ‘Busstation Groenlo’ uit.

Met de auto

Indien je met de auto naar de Slag om Grolle komt dien je rekening te houden met drukte gedurende het evenement. Parkeer de auto alleen op de parkeerplekken die speciaal zijn aangegeven voor de Slag om Grolle. Nabij Groenlo word je vanzelf verwezen naar deze parkeerplekken. Vanaf de parkeerplaatsen is een regelmatige pendeldienst die je naar het centrum zal brengen. Parkeerkaarten kosten €5,- en kunnen alleen contant worden afgerekend op de parkeerplaatsen. Op de parkeerplaats worden biljetten groter dan €20,- niet geaccepteerd.

Bij De Bron in Groenlo vind je een invalidenparkeerplaats. Adres hiervan is Buitenschans 3.

Parkeer auto’s niet langs de openbare weg waar parkeer verbod-borden staan, je loopt hier de kans dat je auto wordt weggesleept.

Pendeldienst vanaf de parkeerterreinen

  • De Pendeldienst voor P1 Zwolle rijdt vanaf de Zwolseweg en vertrekt ieder kwartier. De eerste pendeldienst begint om 09.00 uur en de laatste pendeldienst rijdt om 22.00 uur.* Op de zondag zal de laatste pendeldienst om 19.115* uur zijn.
  • De pendeldienst voor P2 Eefsele rijdt vanaf de bushalte aan de Oude Papendijk (tegenover de parkeerplaats) en vertrekt ieder kwartier. De eerste pendeldienst begint om 09.00 uur en de laatste pendeldienst rijdt om 22.00 uur.* Op de zondag zal de laatste pendeldienst om 19.15* rijden.

* Indien er geen auto’s meer staan zal de pendeldienst eerder worden opgeheven.