Souvenirs

 

T-shirts in voorverkoop

Wil jij ook een bewijs dat je echt op de Slag om Grolle was? Bestel dan nu alvast je t-shirt. Dit donkerblauwe shirt is verkrijgbaar in twee varianten: Met het Logo van de Slag om Grolle of met het logo en de tekst: ‘I Survived de Slag om Grolle … and I have the scars to prove it’ Voor € 15,- bestel je nu een T-shirt, verkrijgbaar in de maten XS – 4XL.

 

Vul dit formulier in en volg de instructies op. Na betaling zal het t-shirt gereserveerd worden en ligt deze voor je klaar in onze souvenirkraam die tijdens de Slag om Grolle aan de Wheme staat.

Mystery Item …

Let op! We hebben nog een uniek souvenir. Maar dat is nog zo geheim dat we echt niet kunnen vertellen wat het is. Wel weten we dat er slechts 50 exemplaren van zijn. Vanaf zaterdagmorgen 21 oktober om 10 uur ’s morgens kun je voor € 25,- eigenaar worden van zo’n collectors item. Als  je er op tijd bij bent, tenminste…
Daarnaast hebben we nog het kleine zusje van dit mystery item. Deze zal €5,- gaan kosten en is ook verkrijgbaar vanaf 10 uur zaterdagmorgen 21 oktober in onze souvenirkraam aan de Wheme.

En verder

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze souvenirkraam aan de Wheme en kijk wat we nog meer in petto hebben.