Voordelig met het OV naar de Slag om Grolle

11 oktober 2015

Slag om Grolle en Arriva zijn een mooie samenwerking aangegaan en bieden voordelig openbaar vervoer aan tijdens naar de Slag om Grolle. Alle voordelen op een rij…

* Volop genieten van dit geweldige spektakel en geen last van verkeersdrukte of parkeerproblemen
* Heel gemakkelijk en voordelig!
* Eén e-ticket waarmee u de hele dag kunt reizen.
* U hoeft geen OV-chipkaart te hebben, dus u hoeft niet in- en uit te checken.


Geldigheid

De OV Arriva tickets in de webshop van Slag om Grolle zijn:

 • Geldig in alle treinen en (buurt)bussen van Arriva in de Achterhoek, met uitzondering van de bustrajecten Haaksbergen – Enschede, en Arnhem – Doesburg.
 • Niet geldig op bussen en treinen van Twents.
 • Niet geldig bij NS.

Hoe kom ik snel en makkelijk bij de Slag om Grolle?
Vanuit Apeldoorn/Zutphen/Winterswijk: reis met de trein naar station Lichtenvoorde – Groenlo. Vanaf daar stapt u over op buslijn 72 richting Neede. Uitstappen bij busstation Groenlo.

Vanuit Arnhem/Doetinchem: reis met de trein naar Varsseveld. In Varsseveld overstappen op buslijn 72 richting Neede. Uitstappen bij busstation Groenlo.

Vanuit Borculo: vanaf Borculo kunt u tussen 9.28 en 17.07 gebruik maken van buurtbuslijn 198; deze rijdt op de zaterdag en zondag speciaal voor de Slag om Grolle!

Klik hier voor de dienstregeling van de buurtbus.

Arriva actie

 

Meer nieuws

  5 januari

  Deelnemers re-enactment Slag om Grolle 2017 bekend

   

   

  De deelnemende re-enactmentgroepen die door de organisatie van de Slag om Grolle zijn uitgenodig deel te nemen aan de Slag om Grolle 2017, zijn bekend gemaakt. Met meer dan 1400 re-enactors uit 15 verschillende landen belooft de Slag om Grolle 2017 wederom het grooste 17e eeuwste historische evenement van Europa te worden. Zie deelnemers re-enactment voor de volledige lijst met deelnemende groepen.

   

  12 maart

  Slag om Grolle gaat door: 20, 21 en 22 oktober 2017

  Op 20, 21 en 22 oktober 2017 zal een nieuwe editie van de Slag om Grolle plaats vinden, dat maakte de organisatie afgelopen zaterdag bekend. Tijdens de algemene ledenvergadering stemde alle aanwezigen unaniem voor.

  Na een meer dan succesvolle editie in 2015 kon dit bijna niet uitblijven. ‘We hebben goed geëvalueerd en allemaal even de rust genomen om bij te komen’, aldus Edwin Grothe, voorzitter van de organisatie. ‘Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan, Lees meer

  fotocredits: Jan jonker
  21 januari

  Slag om Grolle 2017?

  We krijgen regelmatig de vraag gesteld of er in 2016 weer een Slag om Grolle plaats vindt. Het antwoord is nee. Normaliter wordt de Slag eens per twee jaar gehouden, wat zou betekenen dat er weer een Slag in oktober 2017 plaats vindt. Momenteel… Lees meer

  4 november

  Grolle bedankt!

   

  De 1.400 reenactors die het afgelopen weekend hebben deelgenomen aan de Slag om Grolle willen graag de bevolking van Groenlo bedanken voor de hartelijke ontvangst. In een persoonlijk bericht laten verschillende groepen weten hoezeer zij hebben genoten van de gezellige en gemoedelijke atmosfeer in Groenlo. Hoe fantastisch de straten waren aangekleed en de groepen zich hadden voorbereid.

  Lees meer

  11 september

  Brouwersmaal en Brouwersfeesten tijdens de Slag om Grolle

  Op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober wordt de Oude Calixtuskerk van Groenlo omgebouwd tot een authentieke 17e eeuwse taveerne en kunnen bezoekers en deelnemers van de Slag om Grolle ter gelegenheid van het 400-jarig bestaan van Grolsch genieten van een bijzonder en historisch Brouwersmaal. Lees meer