District East Events verzorgt het Programma in de Oude Calixtuskerk

District East Events organiseert 3 dagen lang festiviteiten in de Oude Calixtuskerk in Groenlo. Tijdens deze 3 dagen kun je genieten van traditionele volk muziek, akoestische muziek & gezellige bands.

Iedere dag om 17:00 is er een warme maaltijd in de kerk: soep, stamppot wortelen en boerenkol met rookworst of ‘kanonskogels’. Ook wordt er er een Grolsch biertje getapt bijvoorbeeld de Grolsch herfstbok of het nieuwe Slag om Grolle speciaalbier. Een kopje koffie of thee met gebak of een glaasje fris is in de kerk te halen.

Vrijdag middag 14:00 gaat de kerk open voor publiek. Alle drie dagen aan het eind van de middag kun je de heren van Internos zangvereniging horen zingen. Vrijdagavond staat Plunder op het podium.

Zaterdagmiddag en begin van de avond spelen Rake & Johnsons gezellige traditionele Irish folk-muziek. Om 17:00 spelen Héttorony Hangászok musicians of the Seven Towers, afkomstig uit Hongarije. In de avond het zevental ‘Foolhouse, oftewel de voormalige Ploddeband, uit Winterswijk.

Zondagmiddag ‘Vive les Gueux’,


Onze sponsoren