Tickets

 

Bestel je ticket tot de 17e eeuw

Wil jij er zeker van zijn dat je Grolle in komt voordat Prins Frederik Hendrik de toegangspoorten sluit? Door je entreetickets voor De Slag om Grolle 2017 online te bestellen ben je niet alleen verzekerd van toegang, maar ontvang je ook nog eens korting op je entree!

 

Voordelen voor het online bestellen van je tickets

Met een online ticket ben je verzekerd van toegang tijdens de gekozen dagen. Ook zijn er geen wachtrijen voor onze bezoekers met een online ticket. Je loopt via de aparte ingang zo naar binnen en laat je kaart scannen. Online gelden andere voorverkoopprijzen andere verkoopprijzen als aan de kassa op het evenement zelf. In de webshop betaal je € 12,50 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen en aan de kassa € 15,00 en € 5,00.

 

 

Tickets halen tijdens de Slag om Grolle

Tijdens het evenement zelf is het mogelijk tickets te halen aan de kassa. Hier kan zowel contant als met de pin worden betaald. Biljetten groter dan €50,- zullen niet worden geaccepteerd. Parkeerkaarten kosten €5,- en kunnen alleen contant worden afgerekend op de parkeerplaatsen.

 

T-shirts in voorverkoop

Wil jij ook een bewijs dat je echt op de Slag om Grolle was? Bestel dan nu alvast je t-shirt. Dit donkerblauwe shirt is verkrijgbaar in twee varianten: Met het Logo van de Slag om Grolle of met het logo en de tekst: ‘I Survived de Slag om Grolle … and I have the scars to prove it’ Voor € 15,- bestel je nu een T-shirt, verkrijgbaar in de maten XS – 4XL.

 

Vul dit formulier in en volg de instructies op. Na betaling zal het t-shirt gereserveerd worden en ligt deze voor je klaar in onze souvenirkraam die tijdens de Slag om Grolle aan de Wheme staat.

Mystery Item …

Let op! We hebben nog een uniek souvenir. Maar dat is nog zo geheim dat we echt niet kunnen vertellen wat het is. Wel weten we dat er slechts 50 exemplaren van zijn. Vanaf zaterdagmorgen 21 oktober om 10 uur ’s morgens kun je voor € 25,- eigenaar worden van zo’n collectors item. Als  je er op tijd bij bent, tenminste…
Daarnaast hebben we nog het kleine zusje van dit mystery item. Deze zal €5,- gaan kosten en is ook verkrijgbaar vanaf 10 uur zaterdagmorgen 21 oktober in onze souvenirkraam aan de Wheme.

En verder

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze souvenirkraam aan de Wheme en kijk wat we nog meer in petto hebben.