Perskaart aanvragen

Het is mogelijk om een perskaart aan te vragen voor de Slag om Grolle 2024. We kunnen je echter niet de garantie geven dat je er ook daadwerkelijk een toegewezen krijgt. Dit in verband met de enorme aanvraag van perskaarten die we ieder jaar ontvangen. De perskaarten worden uiterlijk een week voor het evenement toegewezen en je ontvangt alleen bericht als we je aanvraag honoreren. Uiteraard ben je vrij om een toegangskaartje voor het evenement te kopen: je kunt rechtenvrij foto’s te maken.

Vul onderstaand formulier in om in aanmerking te komen voor een perskaart.

Fotograferen tijdens de Slag om Grolle

Het is fotografen toegestaan om rechtenvrij te fotograferen tijdens het evenement. We zouden het wel enorm waarderen als je nadien een link stuurt met je High-res foto’s, wellicht gebruiken we ze (met jouw toestemming) voor latere PR uitingen. Overigens is het gebruik van drones ten strengste verboden.

Wij verzoeken je vriendelijk het logo van de Slag om Grolle niet te gebruiken in je uitingen. Wil je dit toch graag, neem dan contact op met de PR-commissie en geef hierin duidelijk aan waarvoor je het logo wil gebruiken.

Aanvraagformulier Perskaart

  • * Deze velden zijn verplicht.

Onze sponsoren