Perskaart aanvragen

Voor de Slag om Grolle 2017 is het mogelijk om een perskaart aan te vragen. Vul onderstaand formulier in om in aanmerking te komen voor een perskaart.

 

Perskaarten worden verdeeld in oktober. Omdat wij enorm veel aanvragen krijgen zijn wij helaas niet in de mogelijkheid om iedereen een persoonlijke reactie te sturen. Uiteraard bent u vrij om een toegangskaartje voor het evenement te kopen en dan foto’s te maken.

Informatie omtrent fotograferen tijdens de Slag om Grolle

Het is fotografen toegestaan om rechtenvrij te fotograferen tijdens het evenement. We vragen u wel vriendelijk om na afloop van het evenement even een e-mail te sturen met een link naar uw online foto album met daarin (een selectie) van uw foto’s. Stuur deze naar pr@slagomgrolle.nl en vermeld hierbij of wij deze foto’s rechtenvrij mogen gebruiken in onze uitingen.┬áHet gebruik maken van drones is ten strengste verboden op het evenement.

 

Wij verzoeken u vriendelijk het logo van de Slag om Grolle niet te gebruiken in uw uitingen. Wilt u dit toch graag, neem dan contact op met de PR-commissie via pr@slagomgrolle.nl en geef hierin duidelijk aan om welke uiting het gaat, welk doel u hiermee heeft en of u dit commercieel benut.

 

Ja, ik wil graag een perskaart:Voor welke dag(en) wilt u een perskaart*

VrijdagZaterdagZondag

 

 

Wat komt u doen*

FilmenFotograferenSchrijven

 

 

Mag de organisatie foto/filmateriaal gebruiken (vrij van rechten o.v.v. naam)*

JaNee

* Deze velden zijn verplicht.