Partner worden van de Slag om Grolle

Dit jaar keren wij, op 21, 22 en 23 oktober, samen met honderden re-enactors, entertainers, aanbieders van horeca en Grolse inwoners terug naar die tijd. We bieden een unieke beleving aan zo’n 40.000 bezoekers, die vanuit heel Nederland en Duitsland naar Groenlo komen.

Vrijwillig

De Slag om Grolle werd voor het eerst in 2005 georganiseerd door zes vrijwilligers. Nu maken we ons op voor de achtste editie en inmiddels werken we met 30 vrijwilligers twee jaar lang aan de voorbereiding van het evenement. Tijdens de dagen zelf komen daar nog eens 300 vrijwilligers bij. En daar zijn wij trots op! Een uniek evenement, dat we zonder de hulp van alle vrijwilligers niet hadden kunnen organiseren. Maar dat we ook niet kunnen organiseren zonder jou!

Een bijdrage leveren als bedrijf

Voor bedrijven en organisaties is het uiteraard mogelijk om dit evenement te sponsoren. Hiervoor heeft de organisatie een aantal pakketten van verschillende waarde samengesteld. Uiteraard is het mogelijk om onderdelen te combineren of samen te kijken wat het beste bij jouw organisatie of bedrijf past.

Contact

Heb je nog een vraag met betrekking op sponsoring of de sponsorpakketten? Neem dan contact op met de organisatie via sponsoring@slagomgrolle.nl.

Onze sponsoren